Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Mi az a
SEGÉLYVONAL A BÁNTALMAZOTT ÉS ELTŰNT GYEREKEKÉRT?

116 000

A 116 000 Segélyvonalon képzett ügyelőink várják azoknak a felnőtteknek a hívásait, akik aggódnak egy gyermekért, akiknek kérdései, kételyei vannak egy gyerek biztonsága kapcsán, akik bizonytalanok, hogy kihez fordulhatnának segítségért.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a laikus, hivatásszerűen nem gyerekekkel foglalkozó felelős felnőttek is megtalálhassák azt a fórumot, ahol aggodalmaikról beszélni, konzultálni tudnak, és bántalmazás esetén jelzést tudnak tenni. A szülők is gyakran tapasztalhatják az eszköztelenség érzését, mely helyzetekben egy segítő beszélgetés, az új nézőpontok sokat lendíthetnek kilátástalannak vélt problémáikon.

Ha Ön szülőként vagy gyermekvédelmi gyámként aggódik az Ön felelőssége alá tartozó gyerek helyzete, vagy épp eltűnése miatt, és ebben a helyzetben érzelmi támogatásra, közös gondolkodásra van szüksége, várjuk hívását a 116 000-ás telefonvonalon! A konzultáción túl lehetőségünk van a 18 év alatti gyermekek online fényképes keresésére, amennyiben a gyermek eltűnése a rendőrségen már bejelentésre került.

Segélyvonalunkon azonban várjuk azoknak a pedagógusoknak, védőnőknek, egészségügyi és metálhigiéniás szakembereknek, pszichológusoknak, gyermekjóléti intézményekben dolgozó és gyermekvédelemmel foglalkozó szakembereknek a hívásait is, akikben jelzési kötelezettségük vet fel dilemmákat, vagy akik egy-egy komplex eset kapcsán keresnek egy konzultációs lehetőséget. A gyermekotthonok világában jól ismert, rendszeresen szökésben lévő gyerekek kapcsán is várjuk hívásaikat.

A segélyvonalak melletti kapacitásainkat folyamatosan igyekszünk bővíteni, de amennyiben foglalt jelzést kapnak, kérjük, keressenek minket bizalommal email elérhetőségünkön:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Email megkereséseikre két munkanapon belül válaszolunk.

A gyerekek biztonsága közös felelősségünk. Gondolkodjunk együtt!

iszkiri