Ismét tréningek a szexuális visszaélések prevenciójáért!

 

 

Don't Lose – Figyelemfelkeltő és edukációs kampány a gyermekekkel szembeni szexuális visszaélések ellen

A Kék-Vonal Gyermekkrízis Alapítvány a lengyel Nobody's Child Foundation-nel közösen az Európai Bizottság támogatásával egy átfogó program részeként novemberben 3 hétfői napon tart érzékenyítő és módszertani tréninget. Kamaszokkal foglalkozó szakembereket (pedagógusokat, bűnmegelőzési tanácsadókat, szociális munkásokat, pszichológusokat) képzünk, akik egy kisfilmekből és óravázlatokból álló edukációs anyaggal gazdagodnak, hogy kamaszokkal interaktív feladatokon keresztül, közösen tudjanak gondolkodni a szexuális visszaélések témaköréről. A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Választható időpontok:  november 9., november 23. , december 7. (9 - 14 óráig, Budapesten)

Bővebb információ és jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Önkéntesek várunk!

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány az 1993 óta működő, 116 111 hívószámon hívható Lelkisegély-vonalára új ügyelőket keres!

Az alapítvány a leendő önkénteseknek ingyenes felkészítő tréninget biztosít. 

A telefonos lelki-segélyszolgálatoknál végzett önkéntes munka remek fejlődési lehetőség azoknak, akik segítői pályán illetve gyerekkel foglalkozva képzelik el a jövőjüket, de azoknak is, akik a jelenlegi hivatásuk mellett szeretnének másoknak segíteni, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a kamaszok világa iránt.

A Kék Vonal ingyenes hívószámát évente több tízezer gyerek és fiatal tárcsázza, ha szomorú, ha bajban van, ha egy döntési helyzetben egyedül maradt, vagy csak szeretne valamit névtelenül megosztani egy felnőttel. A telefonokat napközben képzett önkéntesek veszik fel.

A novemberben induló három napos (11.20., 11.21, 11.22., minden nap 9-17 óráig) képzést november elején (11.06., 14-19 óráig) egy interaktív workshop vezeti be, ami egyben a kiválasztási folyamat része is. A képzés és az ügyeletadás helyszíne is Budapest, belváros.

​ További információ és a workshopra való jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

iszkiri