Önkéntesek várunk!

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány az 1993 óta működő, 116 111 hívószámon hívható Lelkisegély-vonalára új ügyelőket keres!

Az alapítvány a leendő önkénteseknek ingyenes felkészítő tréninget biztosít. 

A telefonos lelki-segélyszolgálatoknál végzett önkéntes munka remek fejlődési lehetőség azoknak, akik segítői pályán illetve gyerekkel foglalkozva képzelik el a jövőjüket, de azoknak is, akik a jelenlegi hivatásuk mellett szeretnének másoknak segíteni, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a kamaszok világa iránt.

A Kék Vonal ingyenes hívószámát évente több tízezer gyerek és fiatal tárcsázza, ha szomorú, ha bajban van, ha egy döntési helyzetben egyedül maradt, vagy csak szeretne valamit névtelenül megosztani egy felnőttel. A telefonokat napközben képzett önkéntesek veszik fel.

A novemberben induló három napos (11.20., 11.21, 11.22., minden nap 9-17 óráig) képzést november elején (11.06., 14-19 óráig) egy interaktív workshop vezeti be, ami egyben a kiválasztási folyamat része is. A képzés és az ügyeletadás helyszíne is Budapest, belváros.

​ További információ és a workshopra való jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

iszkiri