Telefonos segítőket várunk

 

Szeretettel várunk minden jelentkezőt, aki ismeri a tizenévesek életét és szabadidejében kész meghallgatni és támogatni a hozzánk forduló fiatalokat.

A segítő munka formája egyrészt a 116-111 Lelkisegély-vonalra érkező hívások fogadása, telefonos segítségnyújtás másrészt online konzultáció. Az önkéntes munka helyszíne az alapítvány budapesti vagy kecskeméti irodája. Az ügyeletvállalás otthonról nem lehetséges!

Bővebben...

Telefonos segítői munka Budapesten

A 20 és 55 év közötti korosztályból várunk jelentkezőket, akik készek meghallgatni, elfogadni és telefonos konzultációval segíteni a gyerekeket, fiatalokat. A jelentkezők a képzés elvégzése után telefonos és Internetes ügyeletet vállalhatnak a Kék Vonal Lelkisegély-Vonalán és a Kék Vonal Chat szolgáltatásban.

Bővebben...

Kortárs chat

Érdekelnek mások gondolatai, érzései, problémái?
Mondták már rád, hogy jó hallgatóság vagy?
Szeretsz másoknak segíteni?
17 és 20 év közötti fiatal vagy?

És lenne kedved mindezt szervezett formában kipróbálni önkéntes segítőként?
Ha igen: olvass tovább!

Bővebben...

Irodai munka

Milyen jellegű feladatokban segíthet irodai önkéntesként?

  • adatbázisok feltöltése és frissítése
  • irodai adminisztratív munkák (gépelés, lektorálás, fénymásolás, nyomtatás, dokumentációs anyagok összeállítása, nyilvántartások vezetése)
  • beszerzési és postázási feladatok

Bővebben...

Forrásszerző

Alapítványunk szolgáltatásait pályázati támogatásból és adományokból tartjuk fenn. Szükségünk van olyan önkéntesekre, akik lehetséges támogatókat, adományozókat kutatnak fel, segítik a velük való kapcsolattartást.

Bővebben...

Fordító, tolmácsolás

Segítheti alapítványunk munkáját idegen nyelvű szakirodalmi anyagok fordításával, saját anyagaink idegen nyelvre fordításával, lektorálási, tolmácsolási feladatok elvégzésével.

Bővebben...

iszkiri